Ofte stillede spørgsmål

Inden køb

Efter du har gennemført købet af din skabelon, modtager du en bekræftelsesmail, hvor du kan downloade skabelonen fra. Du downloader skabelonen ved at trykke på linket der indeholder din skabelons navn.FAQ-Download-af-skabelon

Ja! Alle vores skabeloner kan bruges på macbook

Ja! Alle vores skabeloner kan bruges på windows computere

Ja! Alle skabeloner fra Jobih.dk er blevet produceret og designet i Microsoft Word, hvilket gør det nemt for enhver at redigere i dem.

Skabelonerne kan ikke bruges i NotePad.

Skabelonerne kan ikke bruges i Open Office.

Teknisk

Hvis du har ikke har modtaget din bekræftelsesmail efter købsprocessen, er mailen sandsynligvis endt i din spam folder. Hvis mailen hellere ikke er havnet i din spam folder, så skriv til supporten og vil hurtigst muligt sørge for at du får tilsendt din ordre korrekt.

Hvis det først du bliver mødt af, når du åbner enten ansøgning eller cv’et, er en masse sjove tegn, tal og bogstaver, er det fordi du har åbnet filen i Notepad og ikke Word.

Notepad er et gratis software som følger med i alle windows maskiner, men kan desværre ikke benyttes til vores skabeloner.

Løsning: Åbn filen i Word i stedet for Notepad, eller køb Word hvis du ikke har det.

Hvis du får en fejlmeddelelse som fortæller af filen er beskadiget når du prøver at åbne den, kan du tage det helt roligt. Det er en mærkelig fejl fra Microsofts side, der gør at man nogle gange skal flytte filen fra en mappe til en anden, før den kan åbnes.

Løsning: Flyt filen fra den mappe som du downloadede den til. Det kan f.eks. være den ligger i mappen “overførsler”, så skal kan du eventuelt prøve at ligge på den skrivebordet, dokumenter eller en helt tredje mappe.

Højreklik på zip filen og tryk på “udpak”