CV skabelon

Vi tilbyder et stort udvalg af professionelle og unikke CV skabeloner

Den største udfordring ved jobsøgning er at kunne fremstille sine informationer på flot og professionelt vis. Vi har derfor gjort det til vores mission hos Jobih, at hjælpe ledige i gang med deres jobsøgning, ved at tilbyde et stort udvalg af skabeloner til cv og ansøgninger. Du kan finde hele vores udvalg længere nede på denne side, god jagt!

  • Nem og hurtig redigering
  • Professionelt design
  • Support til alle dine spørgsmål
  • Gratis e-bog til jobsøgende

CV skabelon

Få drømmejobbet med en CV skabelon fra Jobih – opdateret til 2018

Da arbejdsgivere i gennemsnit bruger under ét minut på at skimme et CV igennem, er det vigtigt at give et godt indtryk allerede i CV’et. Det er derfor vigtigt at lave et professionelt og overskueligt CV, da det, sammen med din ansøgning, er det eneste, din arbejdsgiver får mulighed for at vurdere dig på forud for en jobsamtale.
Der findes mange måder at udforme et CV på, og det kan ofte være en jungle at finde ud, hvordan man laver et, hvor alle informationer fremstilles på en professionel måde, og hvor det på én og samme tid er både flot og overskueligt. Med lidt hjælp fra Jobih bliver dette muligt, da hver enkelt CV skabelon er udformet, så det er overskueligt og har et flot designmæssigt udtryk.

Det skal være overskueligt og gennemarbejdet

Det vigtigste i dit CV er, at det er gennemarbejdet, og at det er overskueligt. Et gennemarbejdet CV indeholder dine tidligere job, erfaringer, uddannelser, kurser, kompetencer og så videre delt op i kategorier og stillet op i kronologisk rækkefølge med det nyeste først. Det er ikke altid let at få alle disse informationer stillet op på en overskuelig måde, hvilket betyder, at dit indhold hurtigt bliver for langt eller for rodet og uoverskueligt. Med en CV skabelon fra Jobih bliver det let at stille alle informationer op, da hver enkelt skabelon er bygget op på en måde, der gør det overskuelige at læse.

Vigtigheden af en flot præsentation

Vigtigheden af et flot CV er ikke til at underkende. En stærk visuel fremstilling er med til at give et indtryk af, at du går op i din jobsøgning, og at du har brugt tid på at gøre noget specielt ud af det. Dit CV er med til at påvirke din kommende arbejdsgiveres førstehåndsindtryk af dig, ligesom det er med til at give en idé om, hvem du er. Hos Jobih har vi et stort udvalg af CV skabeloner, så du kan finde lige præcis det CV, der udtrykker, hvem du er. Vi har skabeloner i forskellige designs og med forskellige farver og skrifttyper.

Find den rette skabelon i 2017

Du bør vælge den skabelon, du synes, repræsenterer dig bedst. Hvis du søger et job, hvor kreativitet er i højsædet, kan du med fordel vælge en CV skabelon, der har et anderledes design. Uanset hvilken CV skabelon du vælger, kan du ændre på farve, tekststørrelse og så videre, såfremt du ønsker dette.

Lige til at gå til – og opdateret til 2017

Vores CV skabeloner hjælper dig godt på vej, når du skal udforme dit CV. Hver enkelt skabelon er lavet i Microsoft Word, så al grafik, tekst og billeder let kan redigeres og udskiftes. Dette betyder, at du kan sætte dit personlige præg på dit CV, samtidig med at du fremstiller det i et overskueligt design og med et flot udtryk. Brugen af en CV skabelon kan i sidste ende være med til at give dig det job, du søger, fordi det sørger for, at du ikke blot bliver endnu en jobansøger i mængden.

Flot og repræsentabelt

Et flot og præsentabelt CV er vigtigt, fordi det fortæller noget om, hvem du er. CV’et repræsenterer dig, og det er med til at udtrykke din personlighed. Hver enkelt af vores CV skabeloner er designet med henblik på at udtrykke, hvem du er. Nogle af vores CV skabeloner har et professionelt og afdæmpet udtryk, mens andre indeholder mange farver og har et anderledes design.

Et simpelt og overskueligt CV

Alle vores CV skabeloner er simple og overskuelige, mens de på samme tid træder frem fra mængden. Deres simple design er vigtigt, da den gør det let arbejdsgiveren at finde de mest relevante oplysninger. De har hver især tydelige overskrifter, der indikerer, hvilke informationer man kan finde under hver af dem. Overskrifterne er tilrettelagt efter, hvad vi ved, arbejdsgivere ønsker at vide om dig.

Få styr på grammatikken

Det er vigtigt at have styr på grammatikken i dit CV. Korrekt grammatik er med til at give et godt indtryk af dig, fordi det giver indtryk af, at du er seriøs og perfektionistisk, og at du har styr på tingene.